• Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei

Konservēšana mājas apstākļos ir vairāk nekā tikai pārtikas saglabāšana – tā ir prasme, kas ļauj izbaudīt dabas dāsnumu cauru gadu. Grāmata "Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei" ir uzticams palīgs ikvienai, kas vēlas rūpīgi sagatavot, pārstrādāt un saglabāt sezonas ražu, vienlaikus saglabājot produktu dabiskumu un uzturvērtību.

Ko Tu iegūsi no šīs grāmatas?

  • Plašu recepšu klāstu augļu, ogu un dārzeņu konservēšanai dažādās metodēs: skābēšanā, sālīšanā, marinēšanā, kaltēšanā un saldēšanā.

  • Praktiskus padomus par augļu, ogu un dārzeņu sagatavošanu ziemai, sēņu apstrādi un uzglabāšanu.

  • Zināšanas par mājas vīnu, liķieru un uzlējumu pagatavošanu no dabīgām izejvielām.

  • Padziļinātu ieskatu zivju kūpināšanas un gaļas žāvēšanas tradīcijās, kā arī desu un citu gaļas izstrādājumu gatavošanas metodēs.

  • Receptes etiķa raudzēšanai un dažādu pikantu piedevu pagatavošanai, kas papildinās ikdienas un svētku maltītes.

  • Praktiskus ieteikumus par konservēšanas inventāru, burku sterilizāciju un konservu drošu uzglabāšanu.

Kam šī grāmata paredzēta?

  • Saimniecēm, kuras vēlas saglabāt mājās audzētu vai ievāktu ražu un gatavot kvalitatīvus produktus bez liekām pārtikas piedevām.

  • Gatavošanas entuziastiem, kas meklē jaunas prasmes un vēlas paplašināt zināšanas par konservēšanas un pārtikas pārstrādes iespējām.

  • Ģimenēm, kurām svarīga ir ēdiena kvalitāte, veselīgums un sezonāls uzturs.

  • Jaunajām saimniecēm, kas vēlas apgūt pārbaudītas un praktiskas konservēšanas tradīcijas.

Atklāj dabas garšu bagātību, iemācies senas un modernas konservēšanas metodes un radi veselīgus produktus!


Autors Inta Kalniņa
Izdošanas gads 2014
Sējuma veids Cietie vāki
Lapaspušu skaits 672

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
Aizsardzības kods

Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei

  • Ražotājs: Izdevniecība Avots
  • Modelis: Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
  • Pieejamība: Pieejams
  • 23,00€


Saistītā prece

Olīvas un olīveļļa

Olīvas un olīveļļa

Ilze Vjatere

Grāmatā stāstīts par olīvu un olīveļļas izmantošanu uzturā, par dziednieciskajām īpašībām, kā arī iz..

Zemledus makšķerēšana

Zemledus makšķerēšana

Ilze Čerņevska

Grāmata zemledus makšķerēšanas cienītājiem sniegs ieskatu, kā ziemā, izmantojot pareizus makšķerēšan..

Pašdarināts degvīns

Pašdarināts degvīns

Kārlis Riekstiņš

Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavo..

Augļu un ogu konservēšana

Augļu un ogu konservēšana

Gundega Anšance

Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vēr..

Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni

Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dū..

Dārzeņu un sēņu konservēšana

Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservē..

Tortes bez cepšanas

Tortes bez cepšanas

Sast. Ilze Čerņevska

Grāmatā apkopotas dažādas garšīgu toršu receptes, kuras ir viegli pagatavojamas bez cepeškrāsns izma..

Gads dārzā

Gads dārzā

Tomass Kristofers, Lī Reičs

Dārzs ir vieta, kur dabas ritms saplūst ar cilvēka rūpēm un radošumu. Grāmata "Gads dārzā" ir prakti..

Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja

Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..

Karaliskās putras

Karaliskās putras

Klinta Goloskova

Iedvesmojoša auzu pārslu putru recepšu grāmata, kur 22 gadus jaunā autore, lauž stereotipus par klas..

Atslēgvārdi: Inta Kalniņa