Pavārgrāmatas

Precizēt sarakstu


Augļu un ogu konservēšana

Augļu un ogu konservēšana

Gundega Anšance

Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vēr..

Cepsim paši

Cepsim paši

I.Kalniņa

Nav jāgaida svētki, lai savus mīļos iepriecinātu ar kārdinoši smaržojošu pašceptu kārumu. Grāmatā sn..

Dārzeņu un sēņu konservēšana

Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservē..

Ēdienu receptes steidzīgajiem

Reti kura mūsdienīga namamāte var atļauties pavadīt virtuvē dienas lielāko daļu. Taču, lai ikdienā p..

Gatavošanas meistarstiķi. Padomi un kulinārijas viltībiņas

Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..

Gatavots bez cukura

Gatavots bez cukura

Ilze Čerņevska

Grāmatā stāstīts, kā, nelietojot cukuru, iespējams gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus - salātus, ..

Gatavots bez sāls

Gatavots bez sāls

Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis

Grāmatā dotas garšīgu un veselīgu ēdienu receptes, kas palīdz būtiski samazināt sāls saturu uzturdev..

Gatavots mikroviļņu krāsnī

"Grāmatā stāstīts par mikroviļņu krāsns darbības principiem un aplūkotas dažādu mikroviļņu krāsniņu ..

Grilēti ēdieni

Grilēti ēdieni

Inta Kalniņa

Grāmatā sniegts plašs uz grila gatavotu ēdienu – dažādu šašliku, steiku, kebabu un to piedevu – rece..

Gustaviņa pavārgrāmata. Bērna ēdināšana pirmajā dzīves gadā

Grāmatā apkopoti ieteikumi, kas balstīti uz grāmatas autores pieredzi un Dortmundes Bērnu uztura ins..

Karaliskās putras

Karaliskās putras

Klinta Goloskova

Iedvesmojoša auzu pārslu putru recepšu grāmata, kur 22 gadus jaunā autore, lauž stereotipus par klas..

Marinādes un pikantas mērces

Marinādes un pikantas mērces

Sast. L. Rimicāne

Grāmatā sniegtas daudzveidīgas marināžu receptes dažādas gaļas, zivju un sieru marinēšanai. IESKAT..

Mazās saimniecītes pirmā pavārgrāmata

Meitenēm augot ir daudz jāmācās par etiķeti, lai būtu pieklājīga dāma, jāmācās ēst gatavot, lai būtu..

Medījumu gaļas ēdieni

Medījumu gaļas ēdieni

Gita Kļaviņa

Medījumu gaļas gatavošanas rokasgrāmatā ir ietvertas aļņa un brieža, stirnas, zaķa, fazāna, meža pīl..

Pašdarināts degvīns

Pašdarināts degvīns

Kārlis Riekstiņš

Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavo..

Rāda no 1 līdz 15 kopā 20 (Kopā lapu - 2)