Pavārgrāmatas
Precizēt sarakstu
Augļu un ogu konservēšana
Gundega Anšance
Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vēr..
Cepsim paši
I.Kalniņa
Nav jāgaida svētki, lai savus mīļos iepriecinātu ar kārdinoši smaržojošu pašceptu kārumu. Grāmatā sn..
Dārzeņu un sēņu konservēšana
Milija Antone
Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservē..
Ēdienu receptes steidzīgajiem
Sarmīte Ābele
Reti kura mūsdienīga namamāte var atļauties pavadīt virtuvē dienas lielāko daļu. Taču, lai ikdienā p..
Grāmata "Gatavošanas meistartiķi" ir praktisks palīgs gan ikdienas, gan svētku maltīšu gatavošanā. T..
Gatavots bez cukura
Ilze Čerņevska
Grāmatā stāstīts, kā, nelietojot cukuru, iespējams gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus - salātus, ..
Gatavots bez sāls
Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis
Grāmatā dotas garšīgu un veselīgu ēdienu receptes, kas palīdz būtiski samazināt sāls saturu uzturdev..
Gatavots mikroviļņu krāsnī
Dzintra Zālīte
"Grāmatā stāstīts par mikroviļņu krāsns darbības principiem un aplūkotas dažādu mikroviļņu krāsniņu ..
Karaliskās putras
Klinta Goloskova
Iedvesmojoša auzu pārslu putru recepšu grāmata, kur 22 gadus jaunā autore, lauž stereotipus par klas..
Marinādes un pikantas mērces
Sast. L. Rimicāne
Grāmatā sniegtas daudzveidīgas marināžu receptes dažādas gaļas, zivju un sieru marinēšanai. IESKAT..
Pašdarināts degvīns
Kārlis Riekstiņš
Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavo..
Siltās brokastis
Inta Kalniņa
No rīta baudītas siltas brokastis sniegs enerģiju veiksmīgi sākt dienā veicamo. Grāmatā sniegts plaš..
Tortes bez cepšanas
Sast. Ilze Čerņevska
Grāmatā apkopotas dažādas garšīgu toršu receptes, kuras ir viegli pagatavojamas bez cepeškrāsns izma..
Veģetārie ēdieni
Sast. G. Kļaviņa
Aizvien vairāk cilvēku, rūpējoties par savu veselību, pievēršas veģetāram uzturam. Grāmatā sniegtas ..
Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni
Lilija Rimicāne
Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dū..