Receptes
Receptes |
Alus veselībai, skaistumkopšanā, kulinārijā
L. Rimicāne
Grāmatā stāstīts, kā alu var izmantot veselības traucējumu novēršanai, kā no tā pagatavot ekoloģiski..
Aromatizēts etiķis
Māra Rūmniece
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos gatavot aromatizētus etiķus, kā tos izmantot saimniecībā, skais..
Augļu un ogu konservēšana
Gundega Anšance
Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vēr..
Cepsim paši
I.Kalniņa
Nav jāgaida svētki, lai savus mīļos iepriecinātu ar kārdinoši smaržojošu pašceptu kārumu. Grāmatā sn..
Citrons
A. Cebura
Citroni ir lieliska dabas velte. Tas, ka šie augļi ir pieejami, vienkārši sagatavojami, ērti lietoja..
Dārzeņi veselībai
O.Plēpis, A.Plēpis, I.Čerņevska
Grāmata iepazīstina lasītājus, kā, izmantojot plašo dārzeņu klāstu, pagatavot veselīgus ēdienus, nod..
Dzīvs uzturs
G.Kļaviņa
Dzīvs uzturs - tas ir dabas dāvāts eliksīrs, kas spēj cilvēkam dot spēku un nodrošināt veselību un i..
Ēdienu receptes steidzīgajiem
Sarmīte Ābele
Reti kura mūsdienīga namamāte var atļauties pavadīt virtuvē dienas lielāko daļu. Taču, lai ikdienā p..
Gatavots bez cukura
Ilze Čerņevska
Grāmatā stāstīts, kā, nelietojot cukuru, iespējams gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus - salātus, ..
Gatavots bez sāls
Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis
Grāmatā dotas garšīgu un veselīgu ēdienu receptes, kas palīdz būtiski samazināt sāls saturu uzturdev..
Gatavots mikroviļņu krāsnī
Dzintra Zālīte
"Grāmatā stāstīts par mikroviļņu krāsns darbības principiem un aplūkotas dažādu mikroviļņu krāsniņu ..
Ingvers veselībai, uzturā, kosmētikā
A. Cebura
Ingvers veselībai, uzturā, kosmētikā IESKATS GRĀMATĀ..
Konservēšana dabiskās sulās
Ilze Čerņevska
Grāmatā sniegtas receptes un padomi, kā ogas, augļus un dārzeņus konservēt dabiskās sulās, saglabāt ..
Mājās gatavoti vīni
K.Riekstiņš
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi sagatavot augļu un ogu sulas raudzēšanai, kādus raugus ..
Marinādes un pikantas mērces
Sast. L. Rimicāne
Grāmatā sniegtas daudzveidīgas marināžu receptes dažādas gaļas, zivju un sieru marinēšanai. IESKAT..