• Gatavots bez sāls

Grāmatā dotas garšīgu un veselīgu ēdienu receptes, kas palīdz būtiski samazināt sāls saturu uzturdevā un tātad arī organismā, tā ļaujot izvairīties no sāls pārliecīgas lietošanas dēļ izraisītām slimībām. Ēdieni ir viegli pagatavojami un rada iespēju gādāt par savu veselību, nemokoties ar stingras diētas ievērošanu.



Autors Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis
Izdošanas gads 2008
Sējuma veids Mīkstie vāki
Lapaspušu skaits 163

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
Aizsardzības kods

Gatavots bez sāls

  • 3,00€


Saistītā prece

Ko mēs apēdam?

Ko mēs apēdam?

Dzintra Liepa, Aivars Plēpis

Grāmatā apkopoti dažādu uzturzinātnieku atzinumi un pētījumi par to, ko ēdam un kā tas ietekmē mūsu ..

Dārzeņi veselībai

Dārzeņi veselībai

O.Plēpis, A.Plēpis, I.Čerņevska

Grāmata iepazīstina lasītājus, kā, izmantojot plašo dārzeņu klāstu, pagatavot veselīgus ēdienus, nod..

Gatavots bez cukura

Gatavots bez cukura

Ilze Čerņevska

Grāmatā stāstīts, kā, nelietojot cukuru, iespējams gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus - salātus, ..

Veģetārie ēdieni

Veģetārie ēdieni

Sast. G. Kļaviņa

Aizvien vairāk cilvēku, rūpējoties par savu veselību, pievēršas veģetāram uzturam. Grāmatā sniegtas ..

Gatavošanas meistarstiķi. Padomi un kulinārijas viltībiņas

Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..

Atslēgvārdi: Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis