Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservēšanu, tās uzdevumiem un metodēm: skābēšanu, sālīšanu, pasterizāciju, marinēšanu, saldēšanu un kaltēšanu. Dotas daudzveidīgas receptes dārzeņu un sēņu konservēšanai.
Autors | Milija Antone |
Izdošanas gads | 2010 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Dārzeņu un sēņu konservēšana
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Dārzeņu un sēņu konservēšana
- Pieejamība: Pieejams
-
4,40€
Saistītā prece
Augļu un ogu konservēšana
Gundega Anšance
Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vēr..
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Inta Kalniņa
Konservēšana mājas apstākļos ir vairāk nekā tikai pārtikas saglabāšana – tā ir prasme, kas ļauj izba..
Grāmata "Gatavošanas meistartiķi" ir praktisks palīgs gan ikdienas, gan svētku maltīšu gatavošanā. T..