Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservēšanu, tās uzdevumiem un metodēm: skābēšanu, sālīšanu, pasterizāciju, marinēšanu, saldēšanu un kaltēšanu. Dotas daudzveidīgas receptes dārzeņu un sēņu konservēšanai.
Autors | Milija Antone |
Izdošanas gads | 2010 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Dārzeņu un sēņu konservēšana
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Dārzeņu un sēņu konservēšana
- Pieejamība: Pieejams
-
4,40€
Saistītā prece
Mājās gatavoti vīni
K.Riekstiņš
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi sagatavot augļu un ogu sulas raudzēšanai, kādus raugus ..
Augļu un ogu konservēšana
Gundega Anšance
Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vēr..
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Inta Kalniņa
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..