Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vērtīgus, aromātiskus džemus, biezeņus, ievārījumus, marmelādes, kompotus. Dotas daudzveidīgas receptes.
Autors | Gundega Anšance |
Izdošanas gads | 2011 |
Sējuma veids | Cietie vāki |
Lapaspušu skaits | 440 |
Augļu un ogu konservēšana
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Augļu un ogu konservēšana
- Pieejamība: Pieejams
-
4,00€
Saistītā prece
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Inta Kalniņa
Konservēšana mājas apstākļos ir vairāk nekā tikai pārtikas saglabāšana – tā ir prasme, kas ļauj izba..
Dārzeņu un sēņu konservēšana
Milija Antone
Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservē..
Grāmata "Gatavošanas meistartiķi" ir praktisks palīgs gan ikdienas, gan svētku maltīšu gatavošanā. T..
Atslēgvārdi: Gundega Anšance