Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservēšanu, tās uzdevumiem un metodēm: skābēšanu, sālīšanu, pasterizāciju, marinēšanu, saldēšanu un kaltēšanu. Dotas daudzveidīgas receptes dārzeņu un sēņu konservēšanai.
Autors | Milija Antone |
Izdošanas gads | 2010 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Dārzeņu un sēņu konservēšana
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Dārzeņu un sēņu konservēšana
- Pieejamība: Pieejams
-
4,40€
Saistītā prece
Sēnes
Grāmata iepazīstina sēņotājus ar mūsu mežos atrodamajām sēnēm, norādot to augšanas vietas un laiku, ..
14,00€
Palīgs sēņotājam. 33 ēdamās sēnes, kuras jāpazīst ikvienam
Pieejamas vēl tikai pēdējās 6 grāmatasGrāmata iepazīstina sēņotājus ar populārākajām mūsu ..
4,00€
Pašdarināts Alus un Kvass
Grāmatā īsi aplūkota alus darīšanas vēsture Latvijā un pasaulē, raksturotas kvalitatīva alus īpašība..
3,50€
Mājās gatavoti vīni
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi sagatavot augļu un ogu sulas raudzēšanai, kādus raugus ..
4,00€
Augļu un ogu konservēšana
Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vēr..
4,00€
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
23,00€
Konservēšana dabiskās sulās
Grāmatā sniegtas receptes un padomi, kā ogas, augļus un dārzeņus konservēt dabiskās sulās, saglabāt ..
1,00€
Gatavošanas meistarstiķi. Padomi un kulinārijas viltībiņas
Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..
8,00€