Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dūmošanu. Raksturoti ugunskuru veidi loma gatavošanai brīvā dabā. Piedāvātas arī mājās gatavotu zivju ēdienu receptes.
Autors | Lilija Rimicāne |
Izdošanas gads | 2014 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 96 |
Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni
- Pieejamība: Pieejams
-
3,00€
Saistītā prece
Olīvas un olīveļļa
Lilija Rimicāne
Grāmatā stāstīts par olīvu un olīveļļas izmantošanu uzturā, par dziednieciskajām īpašībām, kā arī iz..
Grāmata makšķerniekam iesācējam ... un ne tikai
Lilija Rimicāne
Grāmata domāta dabas draugiem, kuri vēlas izzināt makšķerēšanas noslēpumus. Īsi aprakstītas zivju su..
Zemledus makšķerēšana
Lilija Rimicāne
Grāmata zemledus makšķerēšanas cienītājiem sniegs ieskatu, kā ziemā, izmantojot pareizus makšķerēšan..
Pašdarināts degvīns
Lilija Rimicāne
Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavo..
Zivju kūpināšana mājas apstākļos
Lilija Rimicāne
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi un daudzveidīgi sagatavot zivis kūpināšanai, kādas izej..
Grilēti ēdieni
Lilija Rimicāne
Grāmatā sniegts plašs uz grila gatavotu ēdienu – dažādu šašliku, steiku, kebabu un to piedevu – rece..
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Lilija Rimicāne
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
Pavārgrāmata. Latvijā iecienīti ēdieni
Lilija Rimicāne
Grāmatā sniegts plašs Latvijā iecienītu ēdienu recepšu klāsts, ko var izmantot gan ikdienā, gan arī ..
Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos
Lilija Rimicāne
Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..
Atslēgvārdi: Lilija Rimicāne