Iedvesmojoša auzu pārslu putru recepšu grāmata, kur 22 gadus jaunā autore, lauž stereotipus par klasisko auzu pārslu putru ēšanas kultūru.
Grāmata piedāvā 50 dažādas putru receptes - saldās, sāļās, arī krāsnī ceptas putras.
Papildus autore atklāj dažādas saldās un sāļās mērces, ar ko papildināt putru vai uzkodu galdu.
Papildus receptēm grāmatā
+ Uztura speciālistes Santas Grietiņas padomi par šķiedrvielu lietošanu uzturā, par to veidiem, par proteīna pulvera veidiem, cukuru un tā aizstājējiem.
+ Nils Puriņš sadarbībā ar autori, izveidojuši ''Soli-pa-solim'' ēdienu fotogrāfēšanas pamacību mājas apstākļos un sociālo tīklu estētisko noformējumu.
Autors | Klinta Goloskova |
Izdošanas gads | 2023 |
Sējuma veids | Cietie vāki |
Lapaspušu skaits | 199 |
Saistītā prece
Grilēti ēdieni
Inta Kalniņa
Grāmatā sniegts plašs uz grila gatavotu ēdienu – dažādu šašliku, steiku, kebabu un to piedevu – rece..
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Inta Kalniņa
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
Pavārgrāmata. Latvijā iecienīti ēdieni
Autoru kolektīvs
Grāmatā sniegts plašs Latvijā iecienītu ēdienu recepšu klāsts, ko var izmantot gan ikdienā, gan arī ..
Tortes bez cepšanas
Sast. Ilze Čerņevska
Grāmatā apkopotas dažādas garšīgu toršu receptes, kuras ir viegli pagatavojamas bez cepeškrāsns izma..
Manifests ikdienas varonim
Robins Šarma
Grāmata palīdz atraisīt drosmi, radošumu, ikdienas varonību un palīdz saskatīt sasniedzamu nākotnes ..
Spēcīga līdzjūtība pret sevi
Kristīna Nefa
Psihaloģe dalās pieredzē kā līdzjūtība(iejūtība) pret sevi var palīdzēt:> dzīvot harmonijā ar sev..
Pārliecinošas runas ceļvedis
Katrīna Cīrule
Grāmata ir publiskās runas sagatavošanas palīgs ikvienam (uzņēmējiem un savas jomas speciālistiem), ..
Atslēgvārdi: Karaliskās putras, karaliskas putras, klinta