Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu.
Grāmatā aprakstīts:
- kā sagatavot gaļu un zivis kūpināšanai;
- cik daudz būs gala produkts no noteikta daudzuma svaigās gaļas un zivīm;
- kā gatavot desas no mājlopiem un medījumu gaļas;
- kā arī konservu gatavošana un receptes jau nokūpinātām zivīm;
- un daudz citas lietderīgas informācijas par un ap kūpināšanu.
Grāmata dod zināšanas un izpratni par kūpinātavu un kurināmo veidiem, un palīdzēs saprast, kāda veida kūpinātava piemērota tieši Tev.
Autors | Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja |
Izdošanas gads | 2022 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 250 |
Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Kūpināšana
- Pieejamība: Pieejams
-
8,00€