Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu.
Grāmatā aprakstīts:
- kā sagatavot gaļu un zivis kūpināšanai;
- cik daudz būs gala produkts no noteikta daudzuma svaigās gaļas un zivīm;
- kā gatavot desas no mājlopiem un medījumu gaļas;
- kā arī konservu gatavošana un receptes jau nokūpinātām zivīm;
- un daudz citas lietderīgas informācijas par un ap kūpināšanu.
Grāmata dod zināšanas un izpratni par kūpinātavu un kurināmo veidiem, un palīdzēs saprast, kāda veida kūpinātava piemērota tieši Tev.
Autors | Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja |
Izdošanas gads | 2022 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 250 |
Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Kūpināšana
- Pieejamība: Pieejams
-
10,00€
Saistītā prece
Pašdarināts degvīns
Kārlis Riekstiņš
Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavo..
Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni
Lilija Rimicāne
Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dū..
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Inta Kalniņa
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
Aromatizēts etiķis
Māra Rūmniece
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos gatavot aromatizētus etiķus, kā tos izmantot saimniecībā, skais..
Pavārgrāmata. Latvijā iecienīti ēdieni
Autoru kolektīvs
Grāmatā sniegts plašs Latvijā iecienītu ēdienu recepšu klāsts, ko var izmantot gan ikdienā, gan arī ..
Marinādes un pikantas mērces
Sast. L. Rimicāne
Grāmatā sniegtas daudzveidīgas marināžu receptes dažādas gaļas, zivju un sieru marinēšanai. IESKAT..
Medījumu gaļas ēdieni
Gita Kļaviņa
Medījumu gaļas gatavošanas rokasgrāmatā ir ietvertas aļņa un brieža, stirnas, zaķa, fazāna, meža pīl..
Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..