Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes, gatavot mājas vīnus, liķierus un uzlējumus, kūpināt zivis, žāvēt gaļu, gatavot desas un citus gaļas izstrādājumus. Iekļautas receptes etiķa un pikanto piedevu sagatavošanai.
Autors | Inta Kalniņa |
Izdošanas gads | 2014 |
Sējuma veids | Cietie vāki |
Lapaspušu skaits | 672 |
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
- Pieejamība: Pieejams
-
23,00€
Saistītā prece
Atslēgvārdi: Inta Kalniņa