Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavotu labu, stipru un aromātisku degvīnu. Šeit jūs atradīsiet padomus, kā gatavot iesalu, raudzēt brāgu, sniegtas destilēšanas aparātu shēmas un darbības principi. Grāmata iepazīstina ar degvīna attīrīšanas un aromatizēšanas paņēmieniem. Uzzināsiet arī populārākās gan senās, gan jaunākās degvīna izgatavošanas un uzlabošanas receptes. Grāmata domāta tiem daudzajiem lasītājiem, kas vēlas apgūt daudzveidīgo un saistošo spirtoto dzērienu izgatavošanas mākslu.
Autors | Kārlis Riekstiņš |
Izdošanas gads | 2009 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 51 |
Pašdarināts degvīns
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Pašdarināts degvīns
- Pieejamība: Pieejams
-
4,00€
Saistītā prece
Alus veselībai, skaistumkopšanā, kulinārijā
L. Rimicāne
Grāmatā stāstīts, kā alu var izmantot veselības traucējumu novēršanai, kā no tā pagatavot ekoloģiski..
Grāmata makšķerniekam iesācējam ... un ne tikai
Ilze Čerņevska
Grāmata domāta dabas draugiem, kuri vēlas izzināt makšķerēšanas noslēpumus. Īsi aprakstītas zivju su..
Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni
Lilija Rimicāne
Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dū..
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Inta Kalniņa
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
Ekoloģiska mājas uzkopšana
Daiga Miezīte
Daudz tiek runāts par ķīmijas postošo ietekmi uz dabu un cilvēka veselību, – taču ko mēs darām, lai ..
Amatnieka darbarīki
J. Grabis
Darbarīku raksturojums, pareizā darbarīka izvēle, tā uzturēšana darba kārtībā. Darbarīku pielie..
Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..
Atslēgvārdi: Kārlis Riekstiņš