Medījumu gaļas gatavošanas rokasgrāmatā ir ietvertas aļņa un brieža, stirnas, zaķa, fazāna, meža pīles un meža zoss gatavošanas receptes. Ņemot vērā, ka meža gaļai ir nepieciešamas papildus apstrāde, tādēļ šeit ievietota informācija par medījumu apstrādi, uzglabāšanu, sadalīšanu, nogatavināšanu un marinēšanu. 


Autors Gita Kļaviņa
Izdošanas gads 2020
Sējuma veids Mīkstie vāki
Lapaspušu skaits 226

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
Aizsardzības kods

Medījumu gaļas ēdieni

  • 10,00€


Saistītā prece

Medību suņu audzēšana un apmācība

Grāmatā raksturotu tās medību suņu šķirnes, kuras izmanto Latvijas mednieki, doti padomi medību suņu..

Gatavošanas meistarstiķi. Padomi un kulinārijas viltībiņas

Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..

Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja

Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..

Atslēgvārdi: Gita kļaviņa, medījumu gaļas receptes