Padomi mājsaimniecībā
Precizēt sarakstu
Amatnieka darbarīki
J. Grabis
Darbarīku raksturojums, pareizā darbarīka izvēle, tā uzturēšana darba kārtībā. Darbarīku pielie..
Aromatizēts etiķis
Māra Rūmniece
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos gatavot aromatizētus etiķus, kā tos izmantot saimniecībā, skais..
Grāmata sniedz praktiskus padomus, kuri var noderēt ikdienā arī tad, ja nav daudz laika un naudas. V..
Darbi bišu dravā.
Andrejs Mizis
Grāmatā aprakstīti biškopja darbi dravā dažādos gadalaikos, stāstīts par dravas ierīkošanu, bišu uzv..
Dārzeņu un sēņu konservēšana
Milija Antone
Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservē..
Ekoloģiska mājas uzkopšana
Daiga Miezīte
Daudz tiek runāts par ķīmijas postošo ietekmi uz dabu un cilvēka veselību, – taču ko mēs darām, lai ..
Es jau adu!
Dzintra Liepa
Adījumi, pārdzīvojuši gan popularitāti, gan aizmirstību, atkal ir atgriezušies kā apliecinājums rado..
Gads dārzā
Tomass Kristofers, Lī Reičs
Pieejamas vēl tikai pēdējās 2 grāmatasĪsa pamācība sava dārza mīlēšanā un uzturēšanā. Šī g..
Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..
Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..
Grāmata makšķerniekam iesācējam ... un ne tikai
Ilze Čerņevska
Grāmata domāta dabas draugiem, kuri vēlas izzināt makšķerēšanas noslēpumus. Īsi aprakstītas zivju su..
Ko suns vēlas mums pateikt
Sāra Vaitheda
Grāmatas autore, pieredzējusi mājas dzīvnieku uzvedības speciāliste, kliedē sabiedrībā iesakņojušos ..
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Inta Kalniņa
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
Medību suņu audzēšana un apmācība
Aivars Siliņš
Grāmatā raksturotu tās medību suņu šķirnes, kuras izmanto Latvijas mednieki, doti padomi medību suņu..
Medījumu gaļas ēdieni
Gita Kļaviņa
Medījumu gaļas gatavošanas rokasgrāmatā ir ietvertas aļņa un brieža, stirnas, zaķa, fazāna, meža pīl..