Grāmatā sniegts plašs uz grila gatavotu ēdienu – dažādu šašliku, steiku, kebabu un to piedevu – recepšu klāsts, kā arī stāstīts, kā pareizi izvēlēties un sagatavot inventāru, lai ēdiens būtu aromātisks un garšīgs. Grāmata būs labs palīgs, organizējot dārza svētkus vai dodoties piknikā.
Autors | Inta Kalniņa |
Izdošanas gads | 2017 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 298 |
Saistītā prece
Olīvas un olīveļļa
Ilze Vjatere
Grāmatā stāstīts par olīvu un olīveļļas izmantošanu uzturā, par dziednieciskajām īpašībām, kā arī iz..
Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni
Lilija Rimicāne
Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dū..
Pavārgrāmata. Latvijā iecienīti ēdieni
Autoru kolektīvs
Grāmatā sniegts plašs Latvijā iecienītu ēdienu recepšu klāsts, ko var izmantot gan ikdienā, gan arī ..
Veģetārie ēdieni
Sast. G. Kļaviņa
Aizvien vairāk cilvēku, rūpējoties par savu veselību, pievēršas veģetāram uzturam. Grāmatā sniegtas ..
Karaliskās putras
Klinta Goloskova
Iedvesmojoša auzu pārslu putru recepšu grāmata, kur 22 gadus jaunā autore, lauž stereotipus par klas..
Atslēgvārdi: Inta Kalniņa