• Gatavošanas meistarstiķi. Padomi un kulinārijas viltībiņas

Grāmata "Gatavošanas meistartiķi" ir praktisks palīgs gan ikdienas, gan svētku maltīšu gatavošanā. Tajā apkopoti vērtīgi padomi un virtuves viltības – no produktu izvēles un uzglabāšanas līdz precīziem ieteikumiem par to, kā pagatavot sulīgu gaļu, ideālu buljonu vai kraukšķīgu kotleti. Grāmata ir veidota kā ceļvedis dažādu produktu apstrādē un ēdienu gatavošanā, balstoties uz gadiem pārbaudītu pieredzi.

Ko Tu iegūsi no šīs grāmatas?

  • Ieteikumus, kā izvēlēties un sagatavot gaļu, zivis, dārzeņus, augļus un citus produktus.

  • Gatavošanas laiku un temperatūru vadlīnijas dažādiem ēdieniem.

  • Praktiskus padomus par cepšanu, vārīšanu, sautēšanu un produktu kombinēšanu.

  • Viltības, kā panākt izcilu garšu un tekstūru, taupīt laiku un izvairīties no biežākajām kļūdām virtuvē.

  • Vērtīgus pielikumus par garšvielu saderību, termiskās apstrādes ilgumu un produktu aizvietošanu.

Kam šī grāmata paredzēta?

  • Ikvienam, kurš vēlas pilnveidot savas gatavošanas prasmes.

  • Jaunajiem pavāriem un mājsaimniekiem, kuri meklē drošus un pārbaudītus padomus.

  • Pieredzējušiem virtuvē, kas vēlas atsvaidzināt zināšanas vai iemācīties kādu jaunu knifiņu.

  • Ikvienam, kas vēlas gatavot gudrāk, ātrāk un garšīgāk.

Šī grāmata kļūs par uzticamu sabiedroto Tavā virtuvē – ar tās palīdzību ēdienu gatavošana kļūs efektīvāka, radošāka un patīkamāka!


Iegādājies komplektā izdevīgāk! Skatīt piedāvājumu šeit


Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
Aizsardzības kods

Gatavošanas meistarstiķi. Padomi un kulinārijas viltībiņas

  • 8,90€


Saistītā prece

Dārzeņi veselībai

Dārzeņi veselībai

O.Plēpis, A.Plēpis, I.Čerņevska

Grāmata iepazīstina lasītājus, kā, izmantojot plašo dārzeņu klāstu, pagatavot veselīgus ēdienus, nod..

Gatavots bez cukura

Gatavots bez cukura

Ilze Čerņevska

Grāmatā stāstīts, kā, nelietojot cukuru, iespējams gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus - salātus, ..

Gatavots bez sāls

Gatavots bez sāls

Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis

Grāmatā dotas garšīgu un veselīgu ēdienu receptes, kas palīdz būtiski samazināt sāls saturu uzturdev..

Augļu un ogu konservēšana

Augļu un ogu konservēšana

Gundega Anšance

Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vēr..

Siltās brokastis

Siltās brokastis

Inta Kalniņa

No rīta baudītas siltas brokastis sniegs enerģiju veiksmīgi sākt dienā veicamo. Grāmatā sniegts plaš..

Dārzeņu un sēņu konservēšana

Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservē..

Marinādes un pikantas mērces

Marinādes un pikantas mērces

Sast. L. Rimicāne

Grāmatā sniegtas daudzveidīgas marināžu receptes dažādas gaļas, zivju un sieru marinēšanai. IESKAT..

Cepsim paši

Cepsim paši

I.Kalniņa

Nav jāgaida svētki, lai savus mīļos iepriecinātu ar kārdinoši smaržojošu pašceptu kārumu. Grāmatā sn..

Gatavots mikroviļņu krāsnī

"Grāmatā stāstīts par mikroviļņu krāsns darbības principiem un aplūkotas dažādu mikroviļņu krāsniņu ..

Ekoloģiska mājas uzkopšana

Daudz tiek runāts par ķīmijas postošo ietekmi uz dabu un cilvēka veselību, – taču ko mēs darām, lai ..

Tortes bez cepšanas

Tortes bez cepšanas

Sast. Ilze Čerņevska

Grāmatā apkopotas dažādas garšīgu toršu receptes, kuras ir viegli pagatavojamas bez cepeškrāsns izma..

Mazās saimniecītes pirmā pavārgrāmata

Meitenēm augot ir daudz jāmācās par etiķeti, lai būtu pieklājīga dāma, jāmācās ēst gatavot, lai būtu..

Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja

Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..

Pavasara komplekts

Pavasara grāmatu komplekts: "Gatavošanas meistarstiķi", "Grilēti ēdieni" un "Sakņu dārzs" Vai v..