Grāmata "Gatavošanas meistartiķi" ir praktisks palīgs gan ikdienas, gan svētku maltīšu gatavošanā. Tajā apkopoti vērtīgi padomi un virtuves viltības – no produktu izvēles un uzglabāšanas līdz precīziem ieteikumiem par to, kā pagatavot sulīgu gaļu, ideālu buljonu vai kraukšķīgu kotleti. Grāmata ir veidota kā ceļvedis dažādu produktu apstrādē un ēdienu gatavošanā, balstoties uz gadiem pārbaudītu pieredzi.
Ko Tu iegūsi no šīs grāmatas?
-
Ieteikumus, kā izvēlēties un sagatavot gaļu, zivis, dārzeņus, augļus un citus produktus.
-
Gatavošanas laiku un temperatūru vadlīnijas dažādiem ēdieniem.
-
Praktiskus padomus par cepšanu, vārīšanu, sautēšanu un produktu kombinēšanu.
-
Viltības, kā panākt izcilu garšu un tekstūru, taupīt laiku un izvairīties no biežākajām kļūdām virtuvē.
-
Vērtīgus pielikumus par garšvielu saderību, termiskās apstrādes ilgumu un produktu aizvietošanu.
Kam šī grāmata paredzēta?
-
Ikvienam, kurš vēlas pilnveidot savas gatavošanas prasmes.
-
Jaunajiem pavāriem un mājsaimniekiem, kuri meklē drošus un pārbaudītus padomus.
-
Pieredzējušiem virtuvē, kas vēlas atsvaidzināt zināšanas vai iemācīties kādu jaunu knifiņu.
-
Ikvienam, kas vēlas gatavot gudrāk, ātrāk un garšīgāk.
Šī grāmata kļūs par uzticamu sabiedroto Tavā virtuvē – ar tās palīdzību ēdienu gatavošana kļūs efektīvāka, radošāka un patīkamāka!
Iegādājies komplektā izdevīgāk! Skatīt piedāvājumu šeit
Gatavošanas meistarstiķi. Padomi un kulinārijas viltībiņas
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Kulinārijas viltībiņas
- Pieejamība: Pieejams
-
8,90€
Saistītā prece
Dārzeņi veselībai
O.Plēpis, A.Plēpis, I.Čerņevska
Grāmata iepazīstina lasītājus, kā, izmantojot plašo dārzeņu klāstu, pagatavot veselīgus ēdienus, nod..
Gatavots bez cukura
Ilze Čerņevska
Grāmatā stāstīts, kā, nelietojot cukuru, iespējams gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus - salātus, ..
Gatavots bez sāls
Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis
Grāmatā dotas garšīgu un veselīgu ēdienu receptes, kas palīdz būtiski samazināt sāls saturu uzturdev..
Augļu un ogu konservēšana
Gundega Anšance
Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vēr..
Siltās brokastis
Inta Kalniņa
No rīta baudītas siltas brokastis sniegs enerģiju veiksmīgi sākt dienā veicamo. Grāmatā sniegts plaš..
Dārzeņu un sēņu konservēšana
Milija Antone
Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservē..
Marinādes un pikantas mērces
Sast. L. Rimicāne
Grāmatā sniegtas daudzveidīgas marināžu receptes dažādas gaļas, zivju un sieru marinēšanai. IESKAT..
Cepsim paši
I.Kalniņa
Nav jāgaida svētki, lai savus mīļos iepriecinātu ar kārdinoši smaržojošu pašceptu kārumu. Grāmatā sn..
Gatavots mikroviļņu krāsnī
Dzintra Zālīte
"Grāmatā stāstīts par mikroviļņu krāsns darbības principiem un aplūkotas dažādu mikroviļņu krāsniņu ..
Ekoloģiska mājas uzkopšana
Daiga Miezīte
Daudz tiek runāts par ķīmijas postošo ietekmi uz dabu un cilvēka veselību, – taču ko mēs darām, lai ..
Tortes bez cepšanas
Sast. Ilze Čerņevska
Grāmatā apkopotas dažādas garšīgu toršu receptes, kuras ir viegli pagatavojamas bez cepeškrāsns izma..
Mazās saimniecītes pirmā pavārgrāmata
Inta Kalniņa
Meitenēm augot ir daudz jāmācās par etiķeti, lai būtu pieklājīga dāma, jāmācās ēst gatavot, lai būtu..
Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..
Pavasara grāmatu komplekts: "Gatavošanas meistarstiķi", "Grilēti ēdieni" un "Sakņu dārzs" Vai v..