• Pašdarināts degvīns

Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavotu labu, stipru un aromātisku degvīnu. Šeit jūs atradīsiet padomus, kā gatavot iesalu, raudzēt brāgu, sniegtas destilēšanas aparātu shēmas un darbības principi. Grāmata iepazīstina ar degvīna attīrīšanas un aromatizēšanas paņēmieniem. Uzzināsiet arī populārākās gan senās, gan jaunākās degvīna izgatavošanas un uzlabošanas receptes. Grāmata domāta tiem daudzajiem lasītājiem, kas vēlas apgūt daudzveidīgo un saistošo spirtoto dzērienu izgatavošanas mākslu.


Autors Kārlis Riekstiņš
Izdošanas gads 2009
Sējuma veids Mīkstie vāki
Lapaspušu skaits 51

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
Aizsardzības kods

Pašdarināts degvīns

  • 4,00€


Saistītā prece

Alus veselībai, skaistumkopšanā, kulinārijā

Grāmatā stāstīts, kā alu var izmantot veselības traucējumu novēršanai, kā no tā pagatavot ekoloģiski..

Grāmata makšķerniekam iesācējam ... un ne tikai

Grāmata domāta dabas draugiem, kuri vēlas izzināt makšķerēšanas noslēpumus. Īsi aprakstītas zivju su..

Mājās gatavoti vīni

Mājās gatavoti vīni

K.Riekstiņš

Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi sagatavot augļu un ogu sulas raudzēšanai, kādus raugus ..

Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni

Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dū..

Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei

Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..

Ekoloģiska mājas uzkopšana

Daudz tiek runāts par ķīmijas postošo ietekmi uz dabu un cilvēka veselību, – taču ko mēs darām, lai ..

Amatnieka darbarīki

Darbarīku raksturojums, pareizā darbarīka izvēle, tā uzturēšana darba kārtībā. Darbarīku pielie..

Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja

Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..

Atslēgvārdi: Kārlis Riekstiņš