Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vērtīgus, aromātiskus džemus, biezeņus, ievārījumus, marmelādes, kompotus. Dotas daudzveidīgas receptes.
Autors | Gundega Anšance |
Izdošanas gads | 2011 |
Sējuma veids | Cietie vāki |
Lapaspušu skaits | 440 |
Augļu un ogu konservēšana
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Augļu un ogu konservēšana
- Pieejamība: Pieejams
-
4,00€
Saistītā prece
Mājās gatavoti vīni
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi sagatavot augļu un ogu sulas raudzēšanai, kādus raugus ..
4,00€
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
23,00€
Dārzeņu un sēņu konservēšana
Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservē..
4,40€
Konservēšana dabiskās sulās
Grāmatā sniegtas receptes un padomi, kā ogas, augļus un dārzeņus konservēt dabiskās sulās, saglabāt ..
1,00€
Gatavošanas meistarstiķi. Padomi un kulinārijas viltībiņas
Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..
8,00€
Atslēgvārdi: Gundega Anšance