Medījumu gaļas gatavošanas rokasgrāmatā ir ietvertas aļņa un brieža, stirnas, zaķa, fazāna, meža pīles un meža zoss gatavošanas receptes. Ņemot vērā, ka meža gaļai ir nepieciešamas papildus apstrāde, tādēļ šeit ievietota informācija par medījumu apstrādi, uzglabāšanu, sadalīšanu, nogatavināšanu un marinēšanu.
Autors | Gita Kļaviņa |
Izdošanas gads | 2020 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 226 |
Medījumu gaļas ēdieni
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Medījumu gaļas ēdieni
- Pieejamība: Pieejams
-
10,00€
Saistītā prece
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Inta Kalniņa
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
Medību suņu audzēšana un apmācība
Aivars Siliņš
Grāmatā raksturotu tās medību suņu šķirnes, kuras izmanto Latvijas mednieki, doti padomi medību suņu..
Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..
Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..
Atslēgvārdi: Gita kļaviņa, medījumu gaļas receptes