Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi sagatavot augļu un ogu sulas raudzēšanai, kādus raugus un vīna raugu tīrkultūras lietot un kā pareizi sulu raudzēt, lai iegūtu aromātisku, kvalitatīvu vīnu. Norādīts arī uz iespējamām "vīna slimībām". No piedāvātā recepšu klāsta iespējams izvēlēties sev tīkamāko. Nedaudz arī par to, kā vīnu pareizi baudīt.
Autors | K.Riekstiņš |
Izdošanas gads | 2010 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 76 |
Mājās gatavoti vīni
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Mājās gatavoti vīni
- Pieejamība: Pieejams
-
4,00€
Saistītā prece
Alus veselībai, skaistumkopšanā, kulinārijā
K.Riekstiņš
Grāmatā stāstīts, kā alu var izmantot veselības traucējumu novēršanai, kā no tā pagatavot ekoloģiski..
Augļu un ogu konservēšana
K.Riekstiņš
Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vēr..
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
K.Riekstiņš
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
Dārzeņu un sēņu konservēšana
K.Riekstiņš
Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservē..
Tortes bez cepšanas
K.Riekstiņš
Grāmatā apkopotas dažādas garšīgu toršu receptes, kuras ir viegli pagatavojamas bez cepeškrāsns izma..
Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos
K.Riekstiņš
Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..
Atslēgvārdi: K.Riekstiņš