Ikdienā cenšoties ekonomēt laiku, mēs iegūstam veselības problēmas. Vai tā nav pārāk augsta cena? Grāmatā sniegts ieskats trauku un galda piederumu vēsturē, raksturoti materiāli, no kuriem mūsdienās tiek ražoti trauki un citi virtuves piederumi.Grāmata rosina izvērtēt, cik veselībai drošus traukus un sadzīves ķīmiju lietojam ikdienā un kā tas ietekmē mūsu veselību.
Autors | Ruta Darbiņa |
Izdošanas gads | 2016 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 130 |
Trauki mūsu mājā / labie un (ne)labie trauki
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Trauki mūsu mājā
- Pieejamība: Pieejams
-
4,00€
Saistītā prece
Darbi bišu dravā.
Andrejs Mizis
Grāmatā aprakstīti biškopja darbi dravā dažādos gadalaikos, stāstīts par dravas ierīkošanu, bišu uzv..
Ekoloģiska mājas uzkopšana
Daiga Miezīte
Daudz tiek runāts par ķīmijas postošo ietekmi uz dabu un cilvēka veselību, – taču ko mēs darām, lai ..
Amatnieka darbarīki
J. Grabis
Darbarīku raksturojums, pareizā darbarīka izvēle, tā uzturēšana darba kārtībā. Darbarīku pielie..
Atslēgvārdi: Ruta Darbiņa