Grāmatā stāstīts par augļu un dārza un meža ogu nozīmi uzturā, sniegta informācija, kā pagatavot vērtīgus, aromātiskus džemus, biezeņus, ievārījumus, marmelādes, kompotus. Dotas daudzveidīgas receptes.
Autors | Gundega Anšance |
Izdošanas gads | 2011 |
Sējuma veids | Cietie vāki |
Lapaspušu skaits | 440 |
Augļu un ogu konservēšana
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Augļu un ogu konservēšana
- Pieejamība: Pieejams
-
4,00€
Saistītā prece
Mājās gatavoti vīni
Gundega Anšance
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi sagatavot augļu un ogu sulas raudzēšanai, kādus raugus ..
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Gundega Anšance
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
Dārzeņu un sēņu konservēšana
Gundega Anšance
Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservē..
Konservēšana dabiskās sulās
Gundega Anšance
Grāmatā sniegtas receptes un padomi, kā ogas, augļus un dārzeņus konservēt dabiskās sulās, saglabāt ..
Gatavošanas meistarstiķi. Padomi un kulinārijas viltībiņas
Gundega Anšance
Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..
Atslēgvārdi: Gundega Anšance