Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu.

Grāmatā aprakstīts:

- kā sagatavot gaļu un zivis kūpināšanai;

- cik daudz būs gala produkts no noteikta daudzuma svaigās gaļas un zivīm;

- kā gatavot desas no mājlopiem un medījumu gaļas;

- kā arī konservu gatavošana un receptes jau nokūpinātām zivīm;

- un daudz citas lietderīgas informācijas par un ap kūpināšanu.


Grāmata dod zināšanas un izpratni par kūpinātavu un kurināmo veidiem, un palīdzēs saprast, kāda veida kūpinātava piemērota tieši Tev.



Autors Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Izdošanas gads 2022
Sējuma veids Mīkstie vāki
Lapaspušu skaits 250

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs

Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

  • 8,00€


Saistītā prece

Mājās gatavoti vīni

Mājās gatavoti vīni

Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja

Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi sagatavot augļu un ogu sulas raudzēšanai, kādus raugus ..

Pašdarināts degvīns

Pašdarināts degvīns

Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja

Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavo..

Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni

Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni

Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja

Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dū..

Aromatizēts etiķis

Aromatizēts etiķis

Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja

Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos gatavot aromatizētus etiķus, kā tos izmantot saimniecībā, skais..

Pavārgrāmata. Latvijā iecienīti ēdieni

Pavārgrāmata. Latvijā iecienīti ēdieni

Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja

Grāmatā sniegts plašs Latvijā iecienītu ēdienu recepšu klāsts, ko var izmantot gan ikdienā, gan arī ..

Marinādes un pikantas mērces

Marinādes un pikantas mērces

Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja

Grāmatā sniegtas daudzveidīgas marināžu receptes dažādas gaļas, zivju un sieru marinēšanai. IESKAT..

Medījumu gaļas ēdieni

Medījumu gaļas ēdieni

Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja

Medījumu gaļas gatavošanas rokasgrāmatā ir ietvertas aļņa un brieža, stirnas, zaķa, fazāna, meža pīl..

Gatavošanas meistarstiķi. Padomi un kulinārijas viltībiņas

Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..