Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu.
Grāmatā aprakstīts:
- kā sagatavot gaļu un zivis kūpināšanai;
- cik daudz būs gala produkts no noteikta daudzuma svaigās gaļas un zivīm;
- kā gatavot desas no mājlopiem un medījumu gaļas;
- kā arī konservu gatavošana un receptes jau nokūpinātām zivīm;
- un daudz citas lietderīgas informācijas par un ap kūpināšanu.
Grāmata dod zināšanas un izpratni par kūpinātavu un kurināmo veidiem, un palīdzēs saprast, kāda veida kūpinātava piemērota tieši Tev.
Autors | Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja |
Izdošanas gads | 2022 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 250 |
Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Kūpināšana
- Pieejamība: Pieejams
-
8,00€
Saistītā prece
Mājās gatavoti vīni
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi sagatavot augļu un ogu sulas raudzēšanai, kādus raugus ..
Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dū..
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
Aromatizēts etiķis
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos gatavot aromatizētus etiķus, kā tos izmantot saimniecībā, skais..
Pavārgrāmata. Latvijā iecienīti ēdieni
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmatā sniegts plašs Latvijā iecienītu ēdienu recepšu klāsts, ko var izmantot gan ikdienā, gan arī ..
Marinādes un pikantas mērces
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmatā sniegtas daudzveidīgas marināžu receptes dažādas gaļas, zivju un sieru marinēšanai. IESKAT..
Konservēšana dabiskās sulās
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmatā sniegtas receptes un padomi, kā ogas, augļus un dārzeņus konservēt dabiskās sulās, saglabāt ..
Medījumu gaļas ēdieni
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Medījumu gaļas gatavošanas rokasgrāmatā ir ietvertas aļņa un brieža, stirnas, zaķa, fazāna, meža pīl..
Gatavošanas meistarstiķi. Padomi un kulinārijas viltībiņas
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..