Grāmatā dotas garšīgu un veselīgu ēdienu receptes, kas palīdz būtiski samazināt sāls saturu uzturdevā un tātad arī organismā, tā ļaujot izvairīties no sāls pārliecīgas lietošanas dēļ izraisītām slimībām. Ēdieni ir viegli pagatavojami un rada iespēju gādāt par savu veselību, nemokoties ar stingras diētas ievērošanu.
Autors | Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis |
Izdošanas gads | 2008 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 163 |
Gatavots bez sāls
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Gatavots bez sāls
- Pieejamība: Pieejams
-
3,00€
Saistītā prece
Atslēgvārdi: Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis