• Ko mēs apēdam?

Grāmatā apkopoti dažādu uzturzinātnieku atzinumi un pētījumi par to, ko ēdam un kā tas ietekmē mūsu veselību, stāstīts par veselīga uztura pamatprincipiem, par dažādiem veselīgiem pārtikas produktiem un par veselībai kaitīgām pārtikas piedevām. Sniegti praktiski padomi, kā pareizi iepirkties, kā izvairīties no E vielām pārtikā.


Autors Dzintra Liepa, Aivars Plēpis
Izdošanas gads 2013
Sējuma veids Mīkstie vāki
Lapaspušu skaits 200

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
Aizsardzības kods

Ko mēs apēdam?

  • 3,00€


Saistītā prece

Dzīvs uzturs

Dzīvs uzturs

G.Kļaviņa

Dzīvs uzturs - tas ir dabas dāvāts eliksīrs, kas spēj cilvēkam dot spēku un nodrošināt veselību un i..

Dārzeņi veselībai

Dārzeņi veselībai

O.Plēpis, A.Plēpis, I.Čerņevska

Grāmata iepazīstina lasītājus, kā, izmantojot plašo dārzeņu klāstu, pagatavot veselīgus ēdienus, nod..

Alus veselībai, skaistumkopšanā, kulinārijā

Grāmatā stāstīts, kā alu var izmantot veselības traucējumu novēršanai, kā no tā pagatavot ekoloģiski..

Dabas līdzekļi veselībai un skaistumam. Praktiski padomi.

Grāmata sniedz praktiskus padomus, kuri var noderēt ikdienā arī tad, ja nav daudz laika un naudas. V..

Jaunas un vecas ziņas par ilgu un laimīgu dzīvošanu

Pieredzējis ārsts gastroenterologs savā jaunajā grāmatā aicina mūs katru kritiski izvērtēt savu dzīv..

Gustaviņa pavārgrāmata. Bērna ēdināšana pirmajā dzīves gadā

Grāmatā apkopoti ieteikumi, kas balstīti uz grāmatas autores pieredzi un Dortmundes Bērnu uztura ins..

Gatavots bez cukura

Gatavots bez cukura

Ilze Čerņevska

Grāmatā stāstīts, kā, nelietojot cukuru, iespējams gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus - salātus, ..

Gatavots bez sāls

Gatavots bez sāls

Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis

Grāmatā dotas garšīgu un veselīgu ēdienu receptes, kas palīdz būtiski samazināt sāls saturu uzturdev..

Marinādes un pikantas mērces

Marinādes un pikantas mērces

Sast. L. Rimicāne

Grāmatā sniegtas daudzveidīgas marināžu receptes dažādas gaļas, zivju un sieru marinēšanai. IESKAT..

Veģetārie ēdieni

Veģetārie ēdieni

Sast. G. Kļaviņa

Aizvien vairāk cilvēku, rūpējoties par savu veselību, pievēršas veģetāram uzturam. Grāmatā sniegtas ..

Atslēgvārdi: Dzintra Liepa, Aivars Plēpis