Grāmatā apkopoti dažādu uzturzinātnieku atzinumi un pētījumi par to, ko ēdam un kā tas ietekmē mūsu veselību, stāstīts par veselīga uztura pamatprincipiem, par dažādiem veselīgiem pārtikas produktiem un par veselībai kaitīgām pārtikas piedevām. Sniegti praktiski padomi, kā pareizi iepirkties, kā izvairīties no E vielām pārtikā.
Autors | Dzintra Liepa, Aivars Plēpis |
Izdošanas gads | 2013 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 200 |
Saistītā prece
Dzīvs uzturs
G.Kļaviņa
Dzīvs uzturs - tas ir dabas dāvāts eliksīrs, kas spēj cilvēkam dot spēku un nodrošināt veselību un i..
Dārzeņi veselībai
O.Plēpis, A.Plēpis, I.Čerņevska
Grāmata iepazīstina lasītājus, kā, izmantojot plašo dārzeņu klāstu, pagatavot veselīgus ēdienus, nod..
Alus veselībai, skaistumkopšanā, kulinārijā
L. Rimicāne
Grāmatā stāstīts, kā alu var izmantot veselības traucējumu novēršanai, kā no tā pagatavot ekoloģiski..
Grāmata sniedz praktiskus padomus, kuri var noderēt ikdienā arī tad, ja nav daudz laika un naudas. V..
Jaunas un vecas ziņas par ilgu un laimīgu dzīvošanu
Anatolijs Danilāns
Pieredzējis ārsts gastroenterologs savā jaunajā grāmatā aicina mūs katru kritiski izvērtēt savu dzīv..
Grāmatā apkopoti ieteikumi, kas balstīti uz grāmatas autores pieredzi un Dortmundes Bērnu uztura ins..
Gatavots bez cukura
Ilze Čerņevska
Grāmatā stāstīts, kā, nelietojot cukuru, iespējams gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus - salātus, ..
Gatavots bez sāls
Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis
Grāmatā dotas garšīgu un veselīgu ēdienu receptes, kas palīdz būtiski samazināt sāls saturu uzturdev..
Marinādes un pikantas mērces
Sast. L. Rimicāne
Grāmatā sniegtas daudzveidīgas marināžu receptes dažādas gaļas, zivju un sieru marinēšanai. IESKAT..
Veģetārie ēdieni
Sast. G. Kļaviņa
Aizvien vairāk cilvēku, rūpējoties par savu veselību, pievēršas veģetāram uzturam. Grāmatā sniegtas ..
Atslēgvārdi: Dzintra Liepa, Aivars Plēpis