Dzīvs uzturs - tas ir dabas dāvāts eliksīrs, kas spēj cilvēkam dot spēku un nodrošināt veselību un ilgu mūžu. Grāmatā atrodamas tādu ēdienu receptes, kas gatavojami no svaigiem, termiski neapstrādātiem produktiem, tādejādi saglabājot visas vērtīgās uzturvielas un vitamīnus.
Autors | G.Kļaviņa |
Izdošanas gads | 2009 |
Sējuma veids | Cietie vāki |
Lapaspušu skaits | 243 |
Saistītā prece
Ko mēs apēdam?
Dzintra Liepa, Aivars Plēpis
Grāmatā apkopoti dažādu uzturzinātnieku atzinumi un pētījumi par to, ko ēdam un kā tas ietekmē mūsu ..
Dārzeņi veselībai
O.Plēpis, A.Plēpis, I.Čerņevska
Grāmata iepazīstina lasītājus, kā, izmantojot plašo dārzeņu klāstu, pagatavot veselīgus ēdienus, nod..
Grāmatā apkopoti ieteikumi, kas balstīti uz grāmatas autores pieredzi un Dortmundes Bērnu uztura ins..
Gatavots bez cukura
Ilze Čerņevska
Grāmatā stāstīts, kā, nelietojot cukuru, iespējams gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus - salātus, ..
Siltās brokastis
Inta Kalniņa
No rīta baudītas siltas brokastis sniegs enerģiju veiksmīgi sākt dienā veicamo. Grāmatā sniegts plaš..
Aromatizēts etiķis
Māra Rūmniece
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos gatavot aromatizētus etiķus, kā tos izmantot saimniecībā, skais..
Pavārgrāmata. Latvijā iecienīti ēdieni
Autoru kolektīvs
Grāmatā sniegts plašs Latvijā iecienītu ēdienu recepšu klāsts, ko var izmantot gan ikdienā, gan arī ..
Veģetārie ēdieni
Sast. G. Kļaviņa
Aizvien vairāk cilvēku, rūpējoties par savu veselību, pievēršas veģetāram uzturam. Grāmatā sniegtas ..
Atslēgvārdi: G.Kļaviņa