Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dūmošanu. Raksturoti ugunskuru veidi loma gatavošanai brīvā dabā. Piedāvātas arī mājās gatavotu zivju ēdienu receptes.
Autors | Lilija Rimicāne |
Izdošanas gads | 2014 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 96 |
Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni
- Pieejamība: Pieejams
-
3,00€
Saistītā prece
Olīvas un olīveļļa
Ilze Vjatere
Grāmatā stāstīts par olīvu un olīveļļas izmantošanu uzturā, par dziednieciskajām īpašībām, kā arī iz..
Grāmata makšķerniekam iesācējam ... un ne tikai
Ilze Čerņevska
Grāmata domāta dabas draugiem, kuri vēlas izzināt makšķerēšanas noslēpumus. Īsi aprakstītas zivju su..
Zemledus makšķerēšana
Ilze Čerņevska
Grāmata zemledus makšķerēšanas cienītājiem sniegs ieskatu, kā ziemā, izmantojot pareizus makšķerēšan..
Pašdarināts degvīns
Kārlis Riekstiņš
Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavo..
Grilēti ēdieni
Inta Kalniņa
Grāmatā sniegts plašs uz grila gatavotu ēdienu – dažādu šašliku, steiku, kebabu un to piedevu – rece..
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Inta Kalniņa
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
Pavārgrāmata. Latvijā iecienīti ēdieni
Autoru kolektīvs
Grāmatā sniegts plašs Latvijā iecienītu ēdienu recepšu klāsts, ko var izmantot gan ikdienā, gan arī ..
Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos
Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja
Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..
Atslēgvārdi: Lilija Rimicāne