Grāmatā dotas garšīgu un veselīgu ēdienu receptes, kas palīdz būtiski samazināt sāls saturu uzturdevā un tātad arī organismā, tā ļaujot izvairīties no sāls pārliecīgas lietošanas dēļ izraisītām slimībām. Ēdieni ir viegli pagatavojami un rada iespēju gādāt par savu veselību, nemokoties ar stingras diētas ievērošanu.
Autors | Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis |
Izdošanas gads | 2008 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 163 |
Gatavots bez sāls
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Gatavots bez sāls
- Pieejamība: Pieejams
-
3,00€
Saistītā prece
Ko mēs apēdam?
Dzintra Liepa, Aivars Plēpis
Grāmatā apkopoti dažādu uzturzinātnieku atzinumi un pētījumi par to, ko ēdam un kā tas ietekmē mūsu ..
Dārzeņi veselībai
O.Plēpis, A.Plēpis, I.Čerņevska
Grāmata iepazīstina lasītājus, kā, izmantojot plašo dārzeņu klāstu, pagatavot veselīgus ēdienus, nod..
Gatavots bez cukura
Ilze Čerņevska
Grāmatā stāstīts, kā, nelietojot cukuru, iespējams gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus - salātus, ..
Veģetārie ēdieni
Sast. G. Kļaviņa
Aizvien vairāk cilvēku, rūpējoties par savu veselību, pievēršas veģetāram uzturam. Grāmatā sniegtas ..
Grāmatā sniegti praktiski padomi, kā pareizi lietot pārtikas produktus, lai maltīte būtu aromātiska,..
Atslēgvārdi: Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis