• Ingvers veselībai, uzturā, kosmētikā

Ingvers veselībai, uzturā, kosmētikā


Autors A. Cebura
Izdošanas gads 2014
Sējuma veids Mīkstie vāki
Lapaspušu skaits 120

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
Aizsardzības kods

Ingvers veselībai, uzturā, kosmētikā

  • Ražotājs: Izdevniecība Avots
  • Modelis: Ingvers veselībai, uzturā, kosmētikā
  • Pieejamība: Pieejams
  • 2,00€


Saistītā prece

Dārzeņi veselībai

Dārzeņi veselībai

O.Plēpis, A.Plēpis, I.Čerņevska

Grāmata iepazīstina lasītājus, kā, izmantojot plašo dārzeņu klāstu, pagatavot veselīgus ēdienus, nod..

Garšvielas veselībai, uzturā, kosmētikā

Grāmata iepazīstina ar dažādu garšvielu-brīnumdarītāju izcelsmi un to īpašībām, stāsta, kā garšviela..

Ūdens uzvar audzējus un citas neārstējamas slimības

Ūdens ir pašas pirmās zāles.Par to savā pieredzē pārliecinās aizvien vairāk un vairāk cilvēku, šādus..

Dabas līdzekļi veselībai un skaistumam. Praktiski padomi.

Grāmata sniedz praktiskus padomus, kuri var noderēt ikdienā arī tad, ja nav daudz laika un naudas. V..

Jaunas un vecas ziņas par ilgu un laimīgu dzīvošanu

Pieredzējis ārsts gastroenterologs savā jaunajā grāmatā aicina mūs katru kritiski izvērtēt savu dzīv..

Efektīva visu organisma sistēmu attīrīšana ar dabas produktiem

Grāmatā vēstīts, kā pakāpeniski - soli pa solim - iespējams efektīvi veikt kompleksu organisma attīr..

Gatavots bez cukura

Gatavots bez cukura

Ilze Čerņevska

Grāmatā stāstīts, kā, nelietojot cukuru, iespējams gatavot garšīgus un veselīgus ēdienus - salātus, ..

Gatavots bez sāls

Gatavots bez sāls

Osvalds Plēpis, Aivars Plēpis

Grāmatā dotas garšīgu un veselīgu ēdienu receptes, kas palīdz būtiski samazināt sāls saturu uzturdev..

Aromatizēts etiķis

Aromatizēts etiķis

Māra Rūmniece

Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos gatavot aromatizētus etiķus, kā tos izmantot saimniecībā, skais..

Marinādes un pikantas mērces

Marinādes un pikantas mērces

Sast. L. Rimicāne

Grāmatā sniegtas daudzveidīgas marināžu receptes dažādas gaļas, zivju un sieru marinēšanai. IESKAT..

Atslēgvārdi: A. Cebura