• Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni

Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dūmošanu. Raksturoti ugunskuru veidi loma gatavo­šanai brīvā dabā. Piedāvātas arī mājās gatavotu zivju ēdienu receptes.


Autors Lilija Rimicāne
Izdošanas gads 2014
Sējuma veids Mīkstie vāki
Lapaspušu skaits 96

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
Aizsardzības kods

Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni

  • Ražotājs: Izdevniecība Avots
  • Modelis: Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni
  • Pieejamība: Pieejams
  • 3,00€


Saistītā prece

Olīvas un olīveļļa

Olīvas un olīveļļa

Ilze Vjatere

Grāmatā stāstīts par olīvu un olīveļļas izmantošanu uzturā, par dziednieciskajām īpašībām, kā arī iz..

Grāmata makšķerniekam iesācējam ... un ne tikai

Grāmata domāta dabas draugiem, kuri vēlas izzināt makšķerēšanas noslēpumus. Īsi aprakstītas zivju su..

Zemledus makšķerēšana

Zemledus makšķerēšana

Ilze Čerņevska

Grāmata zemledus makšķerēšanas cienītājiem sniegs ieskatu, kā ziemā, izmantojot pareizus makšķerēšan..

Pašdarināts degvīns

Pašdarināts degvīns

Kārlis Riekstiņš

Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavo..

Grilēti ēdieni

Grilēti ēdieni

Inta Kalniņa

Grāmatā sniegts plašs uz grila gatavotu ēdienu – dažādu šašliku, steiku, kebabu un to piedevu – rece..

Pavārgrāmata. Latvijā iecienīti ēdieni

Grāmatā sniegts plašs Latvijā iecienītu ēdienu recepšu klāsts, ko var izmantot gan ikdienā, gan arī ..

Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

Sastādīja Inta Kalniņa, Jānis Leja

Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..

Atslēgvārdi: Lilija Rimicāne