Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi un daudzveidīgi sagatavot zivis kūpināšanai, kādas izejvielas un kādu kūpināšanas veidu izvēlēties. Sniegti padomi, kā ierīkot vienkāršas kūpinātavas, un pievienotas receptes, kā šos kūpinājumus pasniegt.
Autors | Jānis Leja |
Izdošanas gads | 2012 |
Sējuma veids | Cietie vāki |
Lapaspušu skaits | 63 |
Zivju kūpināšana mājas apstākļos
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Zivju kūpināšana mājas apstākļos
- Pieejamība: Pieejams
-
2,50€
Saistītā prece
Grāmata makšķerniekam iesācējam ... un ne tikai
Grāmata domāta dabas draugiem, kuri vēlas izzināt makšķerēšanas noslēpumus. Īsi aprakstītas zivju su..
3,00€
Zemledus makšķerēšana
Grāmata zemledus makšķerēšanas cienītājiem sniegs ieskatu, kā ziemā, izmantojot pareizus makšķerēšan..
3,00€
Pašdarināts degvīns
Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavo..
4,00€
Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni
Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dū..
3,00€
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
23,00€
Siltās brokastis
No rīta baudītas siltas brokastis sniegs enerģiju veiksmīgi sākt dienā veicamo. Grāmatā sniegts plaš..
3,00€
Pavārgrāmata. Latvijā iecienīti ēdieni
Grāmatā sniegts plašs Latvijā iecienītu ēdienu recepšu klāsts, ko var izmantot gan ikdienā, gan arī ..
23,00€
Atslēgvārdi: Jānis Leja