• Pašdarināts Alus un Kvass

Grāmatā īsi aplūkota alus darīšanas vēsture Latvijā un pasaulē, raksturotas kvalitatīva alus īpašības, stāstīts, no kā dara alu un kā to pareizi darīt. Pievienotas arī alum līdzīgu raudzētu dzērienu, kvasu, boļu un alus ēdienu receptes.


Autors Kārlis Riekstiņš
Izdošanas gads 2010
Sējuma veids Mīkstie vāki
Lapaspušu skaits 78

Rakstīt atsauksmi

Piezīme: HTML netiek pieņemts, lūdzu, izmantojiet neformatētu tekstu.
    Slikts           Labs
Aizsardzības kods

Pašdarināts Alus un Kvass

  • 3,50€


Saistītā prece

Alus veselībai, skaistumkopšanā, kulinārijā

Grāmatā stāstīts, kā alu var izmantot veselības traucējumu novēršanai, kā no tā pagatavot ekoloģiski..

Grāmata makšķerniekam iesācējam ... un ne tikai

Grāmata domāta dabas draugiem, kuri vēlas izzināt makšķerēšanas noslēpumus. Īsi aprakstītas zivju su..

Mājās gatavoti vīni

Mājās gatavoti vīni

Kārlis Riekstiņš

Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi sagatavot augļu un ogu sulas raudzēšanai, kādus raugus ..

Pašdarināts degvīns

Pašdarināts degvīns

Kārlis Riekstiņš

Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavo..

Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei

Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..

Dārzeņu un sēņu konservēšana

Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservē..

Ekoloģiska mājas uzkopšana

Ekoloģiska mājas uzkopšana

Kārlis Riekstiņš

Daudz tiek runāts par ķīmijas postošo ietekmi uz dabu un cilvēka veselību, – taču ko mēs darām, lai ..

Amatnieka darbarīki

Amatnieka darbarīki

Kārlis Riekstiņš

Darbarīku raksturojums, pareizā darbarīka izvēle, tā uzturēšana darba kārtībā. Darbarīku pielie..

Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos

Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..

Atslēgvārdi: Kārlis Riekstiņš