Grāmatā īsi aplūkota alus darīšanas vēsture Latvijā un pasaulē, raksturotas kvalitatīva alus īpašības, stāstīts, no kā dara alu un kā to pareizi darīt. Pievienotas arī alum līdzīgu raudzētu dzērienu, kvasu, boļu un alus ēdienu receptes.
Autors | Kārlis Riekstiņš |
Izdošanas gads | 2010 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 78 |
Pašdarināts Alus un Kvass
- Ražotājs: Izdevniecība Avots
- Modelis: Pašdarināts Alus un Kvass
- Pieejamība: Pieejams
-
3,50€
Saistītā prece
Alus veselībai, skaistumkopšanā, kulinārijā
Kārlis Riekstiņš
Grāmatā stāstīts, kā alu var izmantot veselības traucējumu novēršanai, kā no tā pagatavot ekoloģiski..
Grāmata makšķerniekam iesācējam ... un ne tikai
Kārlis Riekstiņš
Grāmata domāta dabas draugiem, kuri vēlas izzināt makšķerēšanas noslēpumus. Īsi aprakstītas zivju su..
Mājās gatavoti vīni
Kārlis Riekstiņš
Grāmatā stāstīts, kā mājas apstākļos pareizi sagatavot augļu un ogu sulas raudzēšanai, kādus raugus ..
Pašdarināts degvīns
Kārlis Riekstiņš
Šī grāmata noderēs visiem, kas vēlas izmantot gadsimtiem seno pieredzi, lai mājas apstākļos izgatavo..
Konservēšana. Rokasgrāmata čaklai saimniecei
Kārlis Riekstiņš
Grāmatā sniegti padomi, kā saglabāt un pārstrādāt augļu, ogu un dārzeņu ražu, sagatavot ziemai sēnes..
Dārzeņu un sēņu konservēšana
Kārlis Riekstiņš
Grāmatā stāstīts par dārzeņu un sēņu nozīmi uzturā, sniegta informācija par dārzeņu un sēņu konservē..
Ekoloģiska mājas uzkopšana
Kārlis Riekstiņš
Daudz tiek runāts par ķīmijas postošo ietekmi uz dabu un cilvēka veselību, – taču ko mēs darām, lai ..
Amatnieka darbarīki
Kārlis Riekstiņš
Darbarīku raksturojums, pareizā darbarīka izvēle, tā uzturēšana darba kārtībā. Darbarīku pielie..
Gaļas un zivju kūpināšana mājas apstākļos
Kārlis Riekstiņš
Grāmata domāta gan iesācējiem, gan tiem, kas jau zina kā kūpināt gan zivis gan gaļu. Grāmatā aprakst..
Atslēgvārdi: Kārlis Riekstiņš