Grāmatā sniegts plašs uz grila gatavotu ēdienu – dažādu šašliku, steiku, kebabu un to piedevu – recepšu klāsts, kā arī stāstīts, kā pareizi izvēlēties un sagatavot inventāru, lai ēdiens būtu aromātisks un garšīgs. Grāmata būs labs palīgs, organizējot dārza svētkus vai dodoties piknikā.
Autors | Inta Kalniņa |
Izdošanas gads | 2017 |
Sējuma veids | Mīkstie vāki |
Lapaspušu skaits | 298 |
Saistītā prece
Olīvas un olīveļļa
Grāmatā stāstīts par olīvu un olīveļļas izmantošanu uzturā, par dziednieciskajām īpašībām, kā arī iz..
5,00€
Meistaršāvējs / Ieroču un šaušanas mācība (Faksimilizdevums)
Ieroču un šaušanas mācību grāmata medniekiem un tiem, kas ,apgūst šaušanas mākslu. Šeit uzzināsiet k..
5,00€
Zivis. Dabā un mājās gatavoti ēdieni
Grāmatā stāstīts par zivju saglabāšanu un transportēšanu, zivju apstrādi, to sālīšanu, kaltēšanu, dū..
3,00€
Pavārgrāmata. Latvijā iecienīti ēdieni
Grāmatā sniegts plašs Latvijā iecienītu ēdienu recepšu klāsts, ko var izmantot gan ikdienā, gan arī ..
23,00€
Veģetārie ēdieni
Aizvien vairāk cilvēku, rūpējoties par savu veselību, pievēršas veģetāram uzturam. Grāmatā sniegtas ..
4,00€
Atslēgvārdi: Inta Kalniņa